ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορκισμένος για πρόκριση ο Θρύλος

Αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για το εισιτήριο στα προημιτελικά του Challenge Cup η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Ταργκοβίστε (6/2 -18:00).

Τα … ρέστα της για πρόκριση στους «οκτώ» του Challenge Cup  καλείται να παίξει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού

Επί Ρουμανικού έδαφος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (05/02) το βράδυ η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup με την Ταργκοβίστε που θα διεξαχθεί την Τρίτη (06/02, 18:00). Οι «ερυθρόλευκες» διεκδικούν την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης και θέλουν τη  νίκη με 3-0 ή 3-1 για να περάσουν, ή να επικρατήσουν στο χρυσό σετ, εφόσον φτάσουν στο υπέρ τους 3-2 στο τάι-μπρέικ. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου έχουν τεθεί οι τραυματίες Κατερίνα Ζακχαίου και Μαρία Νομικού.

Από κει και πέρα η προετοιμασία του Θρύλου, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με βραδινή προπόνηση στο «Sports Hall Targoviste», όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη η αναμέτρηση και οι περσινές φιναλίστ της διοργάνωσης είναι έτοιμες να παλέψουν για μια σπουδαία ανατροπή, προκειμένου να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

*Παρακολουθείστε την «μάχη» του Θρύλου με την Ταργκοβίστε μέσω της περιγραφής του osfp.gr το οποίο βρίσκεται στη Ρουμανία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button