Καλώς ήρθατε στο site μας

Ομάρ:»Ολα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα»

Elabdellaoui_proetoimasiaO Oμάρ Ελ Αμπντελαουί ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου εν όψει του ματς της Τετάρτης

Αναλυτικά ο Νορβηγός μπακ απάντησε για

Το πως θα προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το ματς και αν είναι έτοιμοι:    Ναι. Έτσι θα έλεγα. Κάθε ματς είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Θα το προσεγγίσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και βλέπουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα.

Για τη διαφορά του αυριανού ματς με αυτό του Ζάγκρεμπ: Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο. Για το Ζάγκρεμπ χρειαστήκαμε δύναμη και ένταση.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και πως σχολιάζει το ότι οι Κροάτες θεωρούν την ομάδα του φαβορί: Πρέπει εμείς να είμαστε επικεντρωμένοι και να είναι ένα καλό ματς για εμάς. Όπως είπα και πριν θα το προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται με κόπο. Προσεγγίσουμε το ίδιο το ματς θέλοντας να κερδίσουμε τον αγώνα.

Για το πως περιμένει την επιστροφή της ομάδας στο Καραϊσκάκη: . Είχαμε δύο καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαστε δυνατοί. Προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Προετοιμάζουμε τα ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι’ αυτό είμαστε δυνατοί στην έδρα μας.

Για το αν είναι κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του: Είναι πολλά τα ματς αλλά νιώθω καλά και είμαι έτοιμος»,

About The Author

Related posts