ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομάδα-κόσμος ΕΝΑ!

Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1 λοιπόν. Είχα επιλέξει να μη γράψω πριν το παιχνίδι γιατί μερικά πράγματα πρέπει να είναι αυτονόητα . Οπως ,πέρα από το αγωνιστικό ότι στο γήπεδο ΟΛΟΙ ,απο τα μικρά παιδιά μέχρι και τον τελευταίο 80 χρονο οπαδό , οφείλουμε να φοράμε την “Ερυθρόλευκη”. Με αυτή μεγαλώσαμε, με αυτή φτιαχτήκαμε την κάναμε τατουάζ στο κορμί και το μυαλό μας.  Γράφει ο Redistas.

O παλμός ήταν αυτός που έπρεπε στην εξέδρα. Οι Αγγλοι έλεγαν και ξαναελεγαν για την ατμόσφαιρα και κάποιοι από αυτούς γούσταραν- όπως έμαθα -παρά την πίκρα για την ήττα τους.  Απο εμάς ένα μεγάλο Μπράβο στον Μαρτίνς και τους παίκτες αλλά και στους διοικούντες γιατί σε ότι έχουν πει έχουν υπάρξει συνεπείς.   Εχω αναφερθεί πολλές φορές στο κομμάτι σοβαρότητα και αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό  στην ομάδα. Η Μπέρνλι μπορεί να είναι άπειρη, αλλά είναι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, του καλύτερου Πρωταθλήματος του κόσμου και δεν πρόκειται να παραδοθεί.  Αρα με την ίδια σοβαρότητα που τους παίξαμε εδώ και μετά το 1-1 με το πέτσινο πέναλτι που πήραν οι Μπερνλαίοι το ίδιο πρέπει να κνουμε και εκεί.

Και όλα αυτά μόλις στο τρίτο επίσημο ματς. Βέβαια δεν τρελαίνομαι ΑΚΟΜΑ ,αλλά γουστάρω σαν τρελόςκάποιους από τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τα πάντα και το βλέπεις μέσα στο γήπεδο. Βλέπεις Ελληνες που πονάνε,νιώθουν,τρελαίνονται φτιάχνονται  για τη φανέλα και γίνονται ένα με εμάς. Κάι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα και όταν έρθει η στραβή.  Γιατί καλά τα πανηγύρια ,αλλά και σε ένα κακό αποτέλεσμα μεγάλο ρόλο παίζει η διαχείριση. Σε αυτή την περίπτωση είδαμε πως κύλησαν τα πράγματα στο ημίχρονο. Πέρυσι η ψυχολογία θα είχε πέσει σε μεγάλο βαθμό, φέτος,όμως η ομάδα μπήκε με τσαμπουκά,έχοντας πέρα από την Μπέρνλι αντίπαλο και αυτόν τον ηθοποιό – διαιτητή που έπαιζε 15-85 υπέρ των Αγγλων.  έβαλε δύο γκολ και θα μπορούσε άλλα δύο για να πάμε στο Τερφ Μουρ με ηρεμία.

Η ομάδα λοιπόν, παίζει καλά και μας εμπνέει και μας κάνει να γουστάρουμε,όπως μας είχε υποσχεθεί και ο Λάζαρος,χωρίς μάλιστα να έχουν παίξει οι νεαποκτηθέντες που και παίκταροι είναι και ποιότητα έχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, ούτε θα μείνουν στο περιθώριο ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει την ομάδα μέχρι εδώ.

ΥΓ: Θυμάμαι που κάποιο έγραφαν στο ξεκίνημα της σεζόν να φύγει ο Φορτούνης. Τώρα τον αποθεώνεται

ΥΓ2: Κάποιοι είχαν “τελειώσει” τον Ομάρ..Περαστικά τους.

ΥΓ3: Μάθετε να κρίνετε όχι εκ του αποτελέσματος αλλά με βάση τη λογική και μάθετε να δίνετε πίστωση χρόνου.

ΥΓ 4: Σε κάποιους δεν άρεσε ο Μπουχαλάκης, είχαν στραβώσει με τον Τσιμίκα και  δεν πήγαιναν  τον Γιαννιώτη…Τώρα κωλοτούμπιασαν

ΥΓ5: Κάποιοι στεναχωρήθηκαν που κέρδισε ο Ολυμπιακός… Μαλόξ για το στομάχι και πηγαίντε για βάψιμο στη Λεωφόρο ή να ρίξετε κανα μπετό στην Αγια Σοφιά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button