ΜΠΑΣΚΕΤ

«Οι Πρόεδροι ξέρουν τί πρέπει να κάνουν»

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένος τη προσεχή σεζόν, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

Την προετοιμασία της ενόψει των δύο επόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων με Ισραήλ και Εσθονία συνεχίζει η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά αυτή τη στιγμή τον μοναδικό παίκτη του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στην 14μελή αποστολή της «γαλανόλευκης» σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Νοva εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει στον Θρύλο τονίζοντας ότι οι πρόεδροι της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να επιστρέψει ο Θρύλος στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, αναφέρθηκε στους επί σειρά ετών συμπαίκτες και πολύ καλούς του φίλους στον Ολυμπιακό Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, κάνοντας φανερή τη δική του διάθεση να παραμείνουν όλοι στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του στην Εθνική:

«Όπως έχουμε ξαναπεί είναι τιμή για τον καθένα η Εθνική, τα παιδιά που δεν μπορούν να είναι εδώ λόγω τραυματισμών ή άλλων λόγων θα ήθελαν να είναι εδώ. Παρ’ όλα αυτά δίνεται μία ευκαιρία σε άλλα παιδιά να κάνουν μία προσπάθεια να είναι στην Εθνική γιατί το αξίζουν. Παρ’ όλο που δεν παίζουν σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό και δεν είναι τόσο εύκολο, έχουν ανταποκριθεί στον καλύτερο βαθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και παίρνω μέρος στο σύνολο που έχουν φτιάξει τα παιδιά τόσο καιρό».

Για τις αναμετρήσεις με Ισραήλ και Εσθονία:

«Σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε τι ομάδες είναι και τι στυλ παίζουν. Σίγουρα θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Όλοι ξέρουμε ότι το Ισραήλ είναι μία χώρα που ξέρει και αγαπάει το μπάσκετ. Η Εσθονία δεν την γνωρίζουμε καλά αλλά είναι μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα κυρίως εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, κοιτάμε να είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να φέρουμε δύο νίκες που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια για την διασταύρωση ομίλων.

Για τα συμβόλαια που λήγουν στον Ολυμπιακό και ποιοι θα μείνουν ή θα φύγουν από την ομάδα:

«Αυτό δεν είναι η δουλειά μου να το γνωρίζω και να αποφασίσω. Ο καθένας κοιτά το καλύτερο για τον εαυτό του, η ομάδα και οι πρόεδροι ξέρουν τι επιλογές πρέπει να κάνουν για να βοηθήσουν την ομάδα να ξαναφτάσει στην κορυφή στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα μακάρι να έχουμε όλα τα παιδιά γιατί είναι φίλοι μου, είμαστε τόσα χρόνια μαζί, ειδικά οι Έλληνες. Από εκεί και πέρα το μέλλον θα δείξει».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button