ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό

Με φόντο την διατήρηση των περυσινών της κεκτημένων η τρεμπλούχος ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ξεκινάει την προσπάθειά της κόντρα στην Ντιεκίρχ

Με όνειρα και φιλοδοξίες για την υπεράσπιση του στέμματος που κατέκτησε πέρσι μέσα στην Προύσα, ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Challenge Cup.

Oι ερυθρόλευκες υποδέχονται την Τετάρτη (7/11) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Ντιεκίρχ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια του Α’ Γύρου της διοργάνωσης με στόχο τη νικηφόρα εκκίνηση που θα τους δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη (15/11) στο Λουξεμβούργο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

*Στην αναμέτρηση με την Ντιεκίρχ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button