ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά στην Εθνική Γουϊνέας ο Καμαρά

Ο μέσος του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του προπονητή για την αναμέτρηση της ομάδας της χώρας του με την Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Στην αποστολή της εθνικής Γουινέας για τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά.

 

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την ερυθρόλευκη φανέλα όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του και έτσι δεν γινόταν να μην κληθεί από τον Πολ Πούτ.

 

 

 

Ο Μαντί Καμαρά μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του, η οποία έχει εντυπωσιάσει και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

 

Ο μέσος του Θρύλου έχει κερδίσει τους συμπατριώτες του με τις εμφανίσεις του, λατρεύεται σαν θεός στη χώρα του, έχοντας έτσι μεγάλο κίνητρο να τα δίνει όλα, ώστε να κάνει χαρούμενους τους φίλους της Γουινέας.

 

Αναλυτικά οι 24 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή της Γουινέας: Γιαταρά, Κεϊτά, Κονέ, Σανκό, Σιντιμπέ, Σόρι Κόντε, Σέκα, Μοχάμεντ Καμαρά, Σίλα, Φόντε Καμαρά, Φαλέτ, Φοφανά, Κεϊτά, Ντιαβαρά, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Αλκαλί Μπανγκουρά, Καμανό, Λας Μπανγκουρά, Μπάρι, Τραορέ, Μοχάμεντ Γιαταρά, Κάμπα, Καραμόκο Σισέ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button