ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ξέρουμε τι σημασία του παιχνιδιού»

Στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τον Δούκα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Με φόντο την κατάληψη της πρωτιάς η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη αντιμετωπίζοντας μία από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» του αθλήματος, τον Δούκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, εστίασε στον όγκο των δυσκολιών που κρύβει η αναμέτρηση: «Για εμάς είναι από τα πιο σημαντικά ματς στον πρώτο γύρο. Είμαστε πολύ προετοιμασένοι και ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο νόημα οι προηγούμενες νίκες που κάναμε εκτός έδρας».

Παπαδιονυσίου: «Όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους»

Ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού Τάσος Παπαδιονυσίου από την πλευρά του στάθηκε στην δυναμική του Δούκα:

«Ξέρουμε ότι ο Δούκας είναι υπολογίσιμη ομάδα με συγκεκριμένες αρετές που την χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια. Τρέφουμε σεβασμό για τον αντίπαλο, όπως και για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Εξάλλου όπως έχει φανεί φέτος το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και όλα τα ματς κρύβουν κινδύνους αν δεν τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά και για να έχουμε ηρεμία και καλές γιορτές. Είναι ένα παιχνίδι που αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε, θα μπορέσουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Δούκα και να έχουμε τον πρώτο λόγο για την επικράτηση».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button