ΜΠΑΣΚΕΤ

Νιάτα γεμάτα υποσχέσεις!

Η εξαιρετική εικόνα των Ανδρέα Τσουμάνη, Νίκου Αρσενόπουλου και Βασίλη Τολιόπουλου  αποτέλεσε το μεγάλο «κέρδος» για τον Ολυμπιακό από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

 

Πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά οφέλη αέκυψαν για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα

Τα πιο σημαντικά φυσικά, πέραν της «κατοστάρας» προέρχονται από την απόδοση των «μικρών».

Οι Ανδρέας Τσουμάνης, Νίκος Αρσενόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο απολυστικό δεύτερο μέρος και με τη συνολική τους απόδοση, διαδραμάτισν καταλυτικό ρόλο, στο να ανοίξει ηδ αιφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα, στέλνοντας πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον.

Η τρομερή διάθεση και δίψα για προσφορά που επέδειξαν, το πάθος τους να κυνηγούν την κάθε φάση, την κάθε διεκδικίσιμη μπαλιά, αλλά κυρίως το πληθωρικό τους ταλέντο, ανάγκασαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, κερδίζοντας μάλιστα το αυθόρμητο χειροκρότημα 1.500 οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Μάλιστα, η αναμέτρηση με τον Προμηθέα ήταν ιδιαίτερη για τον Ανδρέα Τσουμάνη. Ο 17χρονος φόργουορντ και πρωταθλητής με την ομάδα των Εφήβων πέτυχε τους 7 πρώτους του πόντους στην Basket League με τη φανέλα του Θρύλου αναδεικνύοντας ένα μέρος των εκτελεστικών του ικανοτήτων/.

Όσο για τους Νίκο Αρσενόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο, ο δύο νεαροί γκαρντ είχαν να επιδείξουν αρκετές θετικές προσπάθειες. Έκλεψαν πολλές μπάλες, βοήθησαν πολύ στο τρανζίσιον γκέιμ, ενώ είχαν να επιδείξουν όμορφες συνεργασίες κι ασίστ, βγάζοντας στο παρκέ ένα «κομμάτι» της ποιότητάς τους. Αμφότεροι, μάλιστα πέτυχαν από ένα τρίποντο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button