ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να τσεκάρουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε»

 

Τέλεια ευκαιρία θεωρεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς την αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας, ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παιτριών του.

 

Ως το ιδανικότερο τεστ, ώστε να διαγνώσει τον συνολικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητα των παικτριών του πριν τον καθοριστικό επαναληπτικό με την CSM  Βουκουρεστίου αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Θήρας ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού εκτιμά ότι η μάχη με την ονάδα του νησιού των Κυκλάδων θα αποτελέσει την ιδανικότερη πρόβα λίγες ημέρες πριν την κρίσιμο ρεβάνς με τη ρουμανική ομάδα:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό κόντρα στην Σαντορίνη, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να τσεκάρουμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και με βάση αυτή την εικόνα είμαστε σε καλή κατάσταση. Ωστόσο αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί στο ματς κόντρα στην Σαντορίνη, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την C.S.M. Βουκουρεστίου».

Γιώτα: «Πρώτα η Σαντορίνη, μετά η C.S.M.»

Από τη πλευρά της η Κατερίνα  Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που μας είχαν στοιχίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ολοκληρώσαμε την πορεία μας στον πρώτο γύρο φτάνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα αυτό θέλουμε να υπερασπιστούμε αρχής γενομένης από το πρώτο ματς για τη νέα χρονιά. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο αυτό το παιχνίδι και αφού κάνουμε το καθήκον μας θα στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό που θα κρίνει την πρόκριση στη Ρουμανία κόντρα στην C.S.M.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button