ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Να το δείξουμε στο γήπεδο!»

Την αίσθηση ανωτερότητας που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός απέναντι στους αντιπάλους του, θέλει η Εβίνα Σταμάτη να αποδειχθεί στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ενόψει του Final-4  του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Με … φόντο την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη του Final-4 , το οποίο ανοίγει τις πύλες του αύριο Παρασκευή στο κλειστό της Γλυφάδας και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή.

Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Εβίνα Σταμάτη εκπροσώπησε τον Θρύλο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, δίνοντας το δικό της ξεκάθαρο στίγμα:

«Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία του, ο οποίος και οργανωτικά έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση και φυσικά να συγχαρώ τις ομάδες, τις αθλήτριες και τους προπονητές που προκρίθηκαν σε αυτό το Final 4. Εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε δυναμικό «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους» ήταν το αρχικό σχόλιο της Εβίνας Σταμάτη, για να προσθέσει:

«Τα νοκ άουτ παιχνίδια για μένα έχουν ιδιαίτερη χροιά και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε θέαμα. Τo Final 4 είναι γιορτή για το μπάσκετ και όπως λέει και κόουτς μας πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εμείς. Γιατί δεν το απολαύσουμε εμείς δεν θα το απολαύσει όλος ο κόσμος. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button