ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να τιμωρηθούν αυτά τα μέλη της “εγκληματικής οργάνωσης”

 

Αίσχος! Ντροπή. Δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας επιτέλους να κλείσει στην φυλακή αυτά εδώ τα μέλη της “εγκληματικής οργάνωσης” του Πειραιά; Αν είναι δυνατόν. Ακόμα να παρέμβουν; Ακόμα να βγει κάποια ανακοίνωση που να καταδικάζει αυτές τις “επιδρομές” και μάλιστα στο εξωτερικό. Απορούμε πως δεν έχει επέμβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πορθητές της Γένοβα. Πήραν μία ολόκληρη Κούπα, “πάτησαν” και έβαψαν παράνομα την πόλη στα ερυθρόλευκα. Στέρησαν από την γηπεδούχο ομάδα που έπαιζε στην χώρα της με περίσσιο θράσος την Κούπα. Θα έπρεπε να ντρέπονται.

Να επέμβει και ο ΟΗΕ αφού η Τουρκία είναι εκτός Ένωσης. Βγήκε ο Ολυμπιακός, πήγε εκεί μέσα με την ομάδα βόλεϊ γυναικών και με επίσης περίσσιο θράσος πήγε και πήρε μία ολόκληρη Κούπα μέσα από το σπίτι της Μπούρσασπορ;

Ντροπή τους. “Εγκληματίες” που πρέπει να τιμωρηθούν και να απελαθούν από την χώρα. Δεν είναι δυνατόν να διασύρουν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Και μη ξεχάσουμε, να κηρυχθεί και ο Ολυμπιακός παράνομο σωματείο. Βγαίνει στην Ευρώπη και μας κάνει ρεζίλι σαν έθνος. Δεν έχουμε μούτρα να περπατάμε στον δρόμο.

Ντροπή και όνειδος!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button