ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να συνεχίσουμε με σοβαρότητα»

slobodanboskan

Στη σημασία ο Ολυμπιακός να εξακολουθήσει να επιδεικνύει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, αναφέρθηκε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να επιδεικνύει το ίδιο σοβαρό πρόσωπό του αναφέρθηκε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Σέρβος προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, τόνισε ότι αυτό που προέχει για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, είναι να φανούν εξίσου δυνατοί και σοβαροί:

«Ο Φοίνικας παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα του και περιμένω ότι το γήπεδό του θα είναι γεμάτο. Σίγουρα ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο κίνητρο όταν παίζει κόντρα σε εμάς. Ωστόσο για την ομάδα μας είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να κερδίσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στα τελευταία».

 

Ντίμα Φιλίποφ: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ από την πλευρά του στάθηκε στη ανάγκη διεύρυνσης του αήττητου:

«Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Ο Φοίνικας είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη και να πιάσουμε την καλή απόδοση που έχουμε στα τελευταία ματς».

 

Άθος Κόστα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

O Άθος Κόστα αρκέστηκε να τονίσει τα εξής: «Κόντρα στον Φοίνικα Σύρου θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι η νίκη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button