ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να πάρουμε λίγη από την ψυχή των κοριτσιών του βόλεϊ»

Το στίγμα της ενόψει του αυριανού τελικού έδωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη, που δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει τα κορίτσια του βολεϊ για την κατάκτηση του Challenge Cup.

 

Η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη ήταν από τις κορυφαίες σε απόδοση παίκτριες του Χάρη Παυλίδη απέναντι στην Πάντοβα.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην συγκλονιστική στήριξη του κόσμου, ενώ θέλησε να κάνει ένα παραλληλισμό με την ομάδα βόλεϊ γυναικών, η οποία τη περαμσένη Τετάρτη πανηγυρίσε την κατάκτηης του Challenge Cup μέσα στην Προύσσα:

«Πάμε ένα βήμα τη φορά. Κάναμε το πρώτο βήμα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τον αυριανό μας αντίπαλο. Θα δώσουμε τα πάντα όπως και σήμερα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στην αρχή ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω και δεν είχαμε βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. Μόλις το βρήκαμε δείξαμε ποια είναι η ομάδα μας και πλέον ετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Ότι και να πω είναι λίγο για τον κόσμο μας. Μας ακολουθεί παντού. Όλοι μαζί μια οικογένεια. Ακολουθούν από την μια κούπα στην άλλη. Να δώσω και συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ και ελπίζω να πάρουμε λίγο από τη δίψα και την ψυχή τους για να συνεχίσουμε και εμείς αύριο».

Έμολο: «Ο αγώνας που περιμένουμε όλη τη χρονιά»

Η Τζούλια Έμολο από την πλευρά της τόνισε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι. Ο στόχος μας σήμερα ήταν η πρόκριση και την πετύχαμε. Πρέπει να πάμε βήμα βήμα και τώρα συγκεντρωνόμαστε για τον αυριανό τελικό. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Είναι ο αγώνας που περιμένουμε όλη τη χρονιά, πιστεύουμε στην ομάδα μας, θα παίξουμε με μυαλό και πάθος και θα τα δώσουμε όλα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας ακολουθούν παντού και είναι ο παραπάνω παίκτης μας και εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button