Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να κάνουμε αυτό που πρέπει!»

Στους τομείς, που θα δώσουν παράσταση νίκης στον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Στην αυξημένη συγκέντρωση, όπου οφείλουν να δείξουν οι παίκτες του, ώστε να αυξήσουν σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες νίκης σε βάρος της Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής με προορισμό την Βαρκελώνη εστίασε στις πτυχές, που θα δώσουν στον Θρύλο αέρα νικητή:

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, άσχετα με το τι έγινε στον πρώτο γύρο. Η Μπαρτσελόνα στην έδρα της παίζει πολύ γρήγορα και στο μισό γήπεδο και στον αιφνιδιασμό. Έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες που είχε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν βρει καλύτερο ρυθμό από πριν, παίζουν πάρα πολύ καλά στην έδρα τους.

Ο Βασίλης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, οπότε όλοι οι υπόλοιποι, είτε είναι είτε όχι ο Βασίλης μαζί, πρέπει να κάνουν όσο καλά μπορούν τη δουλειά τους. Εμείς, όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει, η πίεση θα πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα που έχει ανάγκη από τις νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, πάντα υπάρχει πίεση και είτε είμαστε ψηλά είτε χαμηλά, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε συνηθίσει αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button