Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να γράψουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό!»

14354938_905865436213142_7649447393502105918_n

Την έντονη επιθυμία τους για τίτλους και διακρίσεις με τον Θρύλο εξέφρασαν τα δέκα νέα αποκτήματα των πρωταθλητών Ελλάδας κατά την επίσημη παρουσίασή τους από την πειραϊκή ΠΕ.

 

Γράφει ο Νίκος Αβραμίδης

Τη δίψα τους να πετύχουν σπουδαία επιτεύγματα με τη φανέλα του Ολυμπαικού και να τον βοηθήσουν να σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα, αλλά και να πετύχει μία αξιόλογη παρουσία στο Europa League., εξέφρασαν τα δέκα νέα αποκτήματα του Θρύλου κατά την επίσημη παρουσίασή τους

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης, έκανε την εισαγωγή. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους δέκα νέους παίκτες, που ελπίζουμε με την προσωπικότητα και ποιότητα που έχουν θα μας βοηθήσουν για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και γιατί όχι σε μια υπέρβαση στην Ευρώπη. Να ευχηθούμε να έχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού», ανέφερε.

Από εκεί και πέρα ο λόγος ανήκε στους άμεσους πρωαγωνιστές, που δεν ήταν άλλοι από τα νέα αποκτήματα τνω πρωταθλητών Ελλάδας

Ντιόγκο Φιγκέιρας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Ελπίζω να βοηθήσω να δοθεί συνέχεια στο μεγάλο σερί κατάκτησης τίτλων από τον Ολυμπιακό. Ο αποκλεισμός από το Champions League ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, γιατί θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε σε αυτό. Για πολλούς λόγους δεν το καταφέραμε, αλλά υπάρχει συνέχεια στο Europa League και θέλουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Νικόλα Λεάλι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω έρθει στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο κύριος στόχος είναι μέσα από την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Είμαστε παρόντες σε τρεις διοργανώσεις κι αρχίζουμε την πορεία μας στο Europa League».

Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά έχω καταλάβει ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει μεγάλο σεβασμό στην Ευρώπη και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Έχω έρθει για να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου εμπειρία εκτός Ισπανίας κι έχω νιώσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».

Γκονσάλο Πασιένσια: «Μέσα στη μία εβδομάδα που είμαι εδώ έχω διαπιστώσει πως είναι μια ομάδα με κύρος και πρεστίζ κι έχω έρθει για να βοηθήσω και να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Μπρούνο Βιάνα: «Έχω έρθει στον Ολυμπιακό με την ίδια φιλοδοξία. Ο στόχος είναι κοινός. Όλοι θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό, να έχουμε επιτυχίες και να γίνουμε καλύτεροι. Είμαι νέος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Νιώθω πανέτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Αλεξί Ρομαό: «Είμαι ευτυχής που έχω έρθει στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω έρθει με όρεξη να συνεισφέρω με τη δική μου εμπειρία στην ομάδα. Δεν είμαι ακόμη στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αντρέ Μάρτινς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν τεράστιο σύλλογο, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχω έρθει σε μια πανέμορφη χώρα και λαμβάνω την ίδια αγάπη με την Πορτογαλία. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Ταρίκ Ελιουνούσι: «Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Βρίσκομαι στην ομάδα για τρεις εβδομάδες. Ήταν τρεις καλές εβδομάδες για μένα και την ομάδα κι ανυπομονώ για τη συνέχεια. Η Bundesliga, από την οποία προέρχομαι, είναι ένα πρωτάθλημα υψηλού ρυθμού. Δεν θα είναι τίποτα εύκολο για μας φέτος. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν μπορείς να πετύχεις. Η παρουσία του Ομάρ θα με βοηθήσει στην προσαρμογή μου».

Μάρκο Μάριν: «Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου και αυτού του γκρουπ παικτών. Μπορώ να πω με σιγουριά πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω περηφάνια που θα φορώ αυτή τη φανέλα για τα επόμενα χρόνια. Έχω κατακτήσει δύο φορές το Europa League και θα ήταν ωραίο να το ξαναπετύχω, αλλά είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Πρέπει να ξεκινήσεις καλά και μετά μπορείς να προχωρήσεις. Ελπίζω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Όσκαρ Καρντόσο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν. Ελπίζω να μπορέσω να αντεπεξέλθω. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αρχίσει καλά. Πρέπει πρώτα να μπει το πρώτο γκολ, για να έρθουν και τα επόμενα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που παίζουν τώρα, αλλά κι εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button