ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το φόβο του να ζείτε…..

Τον είχαν στο εκτελεστικό απόσπασμα και πάτησαν και την σκανδάλη. Μόνο έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η υπάρχουσα κατάσταση για τον Ολυμπιακό μετά την ποινή – παρωδία, για γέλια, για κλάματα, πείτε την όπως θέλετε. Και κάπου εδώ τριγύρω, ανάμεσά μας, μερικά ανθρωπάκια που φορούν δικέφαλους, είτε είναι κιτρινόμαυροι είτε είναι μαύροι κι άραχνοι πανηγυρίζουν.

Τόσο πολύ λοιπόν ευχαριστήθηκαν το μείον 3 που έριξαν στον Ολυμπιακό. Ή πιο σωστά τόσο πολύ χάρηκαν που οι εντεταλμένες υπηρεσίες έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν για να ευχαριστηθούν αυτοί που πρέπει να ευχαριστηθούν για να δώσουν την χαριστική βολή στον, κατά τα άλλα, “πεθαμένο” όπως τον χαρακτηρίζουν Ολυμπιακό.

Πείτε μας κάτι ρε μάγκες δηλαδή. Αφού τον θεωρείτε πεθαμένο τον Ολυμπιακό τόσο πολύ χαρήκατε; Αφού πιστεύατε πως δε θα σας έπαιρνε το πρωτάθλημα – φαρσοκωμωδία όπως εξελίχθηκε το φετινό, τόσο πολύ θέλατε να τον χτυπήσετε; Του ρίξατε και μείον τρείς για να στε σίγουροι; Γιατί άραγε;

Εμείς θα σας πούμε το γιατί. Διότι τόσα χρόνια, τόσες γενιές τριαντάρηδων και σαραντάρηδων αγνοούν το τί θα πει πρωτάθλημα ανάλογα με τις ομάδες τους! Τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός τους έχει δημιουργήσει τόσα απωθημένα που είπαν να τα βγάλουν σε μία σεζόν. Όχι μόνο για αυτό αλλά γιατί πάντα θα ζουν με το φόβο του!

Τον φόβο του λοιπόν να έχετε. Γιατί ο Ολυμπιακός σύσσωμος δεν ξεχνάει αλλά επιφυλάσσεται. Μπορεί να κάνατε τα χίλια τόσα για να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα φετος και να του ρίξουν και οι καλοί αρμόδιοι την χαριστική βολή. Η ιστορία όμως διδάσκει ότι για κάθε ένα που χάνεται, συνήθως ακολουθούν άλλα πέντε με επτά.

Τον φόβο του λοιπόν να έχετε. Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button