ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με τέτοια άμυνα θα κερδίσουμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αμυντική προσήλωση των αθλητριών του και την πρόκριση στον τελικό εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης.

 

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Πάντοβα τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε το osfp.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα εξής: «Ήμασταν πολύ νευρικοί στην αρχή, χάσαμε γκολ στον παραπάνω που ήταν καλές οι προσπάθειες μας, δηλαδή πήγαινε η μπάλα εκεί που θέλαμε αλλά η εκτέλεση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό μας γέμισε περισσότερο άγχος, αλλά όσο παίζαμε στην άμυνα τόσο καλά και η Χρυσή ήταν σε πολύ καλή μέρα, δεν φοβήθηκα το παιχνίδι. Περίμενα ότι θα γίνει ένα ξέσπασμα με 1-2 γκολ, όπως και έγινε και μετά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Αύριο περιμένουμε μια καλύτερη εμφάνιση στον παίκτη παραπάνω που είναι από τα δυνατά μας σημεία και την ίδια άμυνα. Με όποιον και να αγωνιστούμε αν παίξουμε την ίδια άμυνα πιστεύω θα κερδίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button