ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Με πάθος και ψυχή!»

Στους τομείς που θα σπρώξουν τον Ολυμπιακό στην νίκη σε βάρος της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

 

Τα ρέστα του καλείται να παίξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα αναζητούν να κάνουν «ηχηρή επανεκκίνηση» στο κατ’ εφημισμόν ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Ενδεικτικές του τρόπου με τονο οποίο προσεγγίζουν στον Ολυμπιακό την αυριανή κρίσιμη μάχη, είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα του και οι παίκτες του παορυσιάζοντια διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε νίκες, για να ανακάμψουμε, αλλά και επειδή βαθμολογικά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Όλοι στην ομάδα το γνωρίζουν αυτό. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε με καρδιά, θέληση, πάθος, ψυχή και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Επίσης, θέλουμε ο κόσμος μας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών».

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το ευρωπαϊκό σερί της τουρκικής ομάδας, αλλά και για το τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τους βαθμούς της νίκης, σχολίασε:

«Η αντίπαλός μας μετρά πέντε σερί νίκες. Ξέρει πως να παίξει μέσα στο παρκέ και έχει ομογένεια. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εξουδετερώσουμε τους κινητήριους μοχλούς της, τους δημιουργούς της δηλαδή. Παράλληλα θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι στην επίθεση. Με καλή άμυνα, λοιπόν, να τους εγκλωβίσουμε στην επίθεση και εμείς να διαβάσουμε καλά την άμυνά τους, να τρέξουμε και παίξουμε όπως θέλουμε».

Για το αν εκτός από τον αγώνα με την Φενέρ είναι εξίσου σημαντικός όπως αυτός που έρχεται απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στην μάχη για το πλεονέκτημα έδρας, απάντησε:

«Είπα από την πρώτη στιγμή πως το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο αγώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μακριά…».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν προτίθεται να προχωρήσει α σε αλλαγέ ςο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε:

«Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό και έχω απαντήσει στην ερώτηση. Διαφωνώ… Η ομάδα με την Μακάμπι και με τον Προμηθέα έβαλε 90 πόντους. Όταν δεν παίζουμε καλά, δεν παίζουμε καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Δηλαδή με τον Ερυθρό Αστέρα που βάλαμε 80 πόντους χάσαμε από την επίθεση;».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button