Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με «μπροστάρη» τον αρχηγό!

 

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε φουλ ρυθμούς και θα ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Οριστικά με τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο φυσικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στους προσαγωγούς, με άμεση συνέπεια να βροντοφωνάξει ετοιμοπόλεμος για τις ανάγκες του αυριανού καθοριστικού αγώνα με τους «πράσινους».

Η συγκεριμενη εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, χαροποίησε απόλυτα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι θα μπορούν να ποντάρουν στις ηγετικές ικανότητες και την ποιότητα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο «Kill-Bill» από την πλευρά του περιμένει πως και πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται ουσιαστικά ο πρώτος τίτλος της φετινής σεζόν και θέλει όσο τίποτε άλλο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον τέταρτο συνεχόμενο φετινό του θρίαμβο επί των «πρασίνων» κι έβδομο συνολικά τους τελευταίους οκτώ μήνες!

Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Αθηναίου, που ταλαιπωρείται από ίωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button