ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μπροστάρηδες πρώην και νυν ερυθρόλευκους

Το πρωτάθλημα και επίσημα έχει διακοπεί προκειμένου τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών να ανασυνταχτούν και να βάλουν πλώρη για το νεοσύστατο Nations League που στο βάθος του οδηγεί στο Euro 2020.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι έχουν καταλάβει πως ακριβώς διοργανώνεται το Nations League, όμως το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα παιχνίδια πρέπει να παιχτούν! Και στην Εθνική Ελλάδος για μία ακόμα φορά είμαστε υπερήφανοι που διαπιστώνουμε ότι αρκετά από τα βασικά στελέχη της είναι πρώην και νυν παίκτες του Ολυμπιακού. Ένας από τους λόγους που και ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως είναι υπερήφανος, μιας και τα “βαριά” χαρτιά των ερυθρολεύκων είναι έτοιμα – και πάντα με τις ευλογίες του συλλόγου – πηγαίνουν να στελεχώσουν την γαλανόλευκη.

Στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, όπως μαθαίνουμε βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας που τα καταφέρνει εξίσου καλά και σα στόπερ και σα χαφ είναι από τα φαβορί για μία θέση στην ενδεκάδα. Το ίδιο και ο Μπάμπης Λυκογιάννης με πέρασμα από τους ερυθρόλευκους αρχικά στους Νέους από το 2007 έως το 2011 και από το 2011 έως το 2015 στην πρώτη ομάδα. Όσο για το κέντρο της άμυνας, φυσικά ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορεί να απουσιάσει!

Στα χαφ σοβαρή υποψηφιότητα φαίνεται να βάζει ο αναγεννημένος Ανδρέας Μπουχαλάκης που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα από την ημέρα που επέστρεψε από την Νότινγκαμ Φόρεστ, ενώ βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του καταπληκτικού Κώστα Φορτούνη, δημιουργού και εκτελεστή στα έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού ως τώρα.

Στην κορυφή της επίθεσης, δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει ο “πιστολέρο” που διέπρεψε με την φανέλα του Ολυμπιακού και επέστρεψε στα γκολ με την Μαρσέιγ, Κώστας Μήτρογλου.

Στην αποστολή βρίσκονται φυσικά και οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει επίσης αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού είτε με Εσθονία είτε με Ουγγαρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button