Καλώς ήρθατε στο site μας

«Με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ»

1402934

Πρόθεση της ΕΠΟ είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για λόγους ισονομίας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί πλέον προτεαιότητα για όλους στον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία υπήρξε ανατροπή για την περιβόητη απόφαση ματαίωσης της διοργάνωσης

Αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του θεσμού κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική του ευθεία, η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αρκετά σενάρια για το τι θα γίνει.

Τη στιγφμή, πάντως, όπου ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση δύο εόιναι τα δεδομένα που προκύπτουν στον ορίζοντα
Πρώτον, πρόθεση της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί με κόσμο ο επαναληπτικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, δεύτερον τα δύο παιχνίδια ΑΕΚ-Ατρόμητος θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Στις προθέσεις της Ομοσπονδίας, είναι η ρεβάνς του «Γ. Κραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, να διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, ώστε να τηρηθεί η προκήρυξη του Κυπέλλου, μιας και σε διαφορετική περίπτωση είναι σαν να τιμωρούν και τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Η μοναδική περίπτωση που υπάρχει να γίνει χωρίς κόσμο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι μόνο αν λάβει τέτοια απόφαση ο Σταύρος Κοντονής.

Σε ό,τι αφορά και τα δύο ματς του άλλου ημιτλεικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για τα επεισόδια των οπαδών τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι.

About The Author

Related posts

Απάντηση