Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Καμπιάσο κόντρα στον Πανιώνιο

Την επανεμφάνισή του σε αποστολή του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Αργεντινός μέσος για τις ανάγκες του ντέρμπι κορυφής με τους «κυανέρυθρους».

 

Την μεγάλη του επανεμφάνιση στις αποστολές του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο! Ο Πάουλο Μπέντο στηρίζει πολλά στην εμπειρία, αλλά και την ποιότητα του Αργεντινού σούπερ σταρ, που έχει να επιδείξει πάμπολλες παραστάσεις αγώνω υψηλοής βαθμολογικής σημασίας στο πλούσιο βιογραφιό του.

Ο Καμπιάσο , ο οποίος για μεγ΄λαο διάστημα δεν βρισκόταν στις αποστοές, αναμένετια να αποτελέσει τον ηγέτη των πρωταθλητών Ελλάδας στην αυριανή «μάχη» κορυφής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εμ τη εμπειρία του ναπροσφέρει τα μέγιστα για επιστροφή του Θρύλου στις επιτυχίες και στην Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button