ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με κάθε νόμιμο μέσο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, την προσφυγή της Τουρ, στα γαλλικά δικαστήρια.

Να θυμίσουμε ότι η γαλλική ομάδα, προσφεύγει στη δικαιοσύνη της χώρας, προκειμένου να διαλευκάνει (όπως αυτή νομίζει ότι μπορεί να κάνει) την υπόθεση του Νέθαν Γουνεμπάινα, περί ρατσιστικών σχολίων προς τον παίκτη, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο του CEV Challenge Cup.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έχει γνώσει της όλης ιστορίας, και πλέον θα συνεχίσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υπάρξει για μια ακόμα φορά η πλήρης δικαίωση του Ολυμπιακού, όπως έγινε και στην προηγούμενη περίπτωση όταν η γαλλική ομάδα είχε προσφύγει στα όργανα της CEV.

Χαρακτηριστικά άνθρωποι του Ολυμπιακού, τονίζουν ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα, μιας και δεν επιθυμούν να υπάρχουν τέτοιες γελοιότητες στον αέρα όσον αφορά έναν από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης αλλά και του κόσμου, ενώ τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι πλέον ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να κινηθεί σε όλα τα μέτωπα.

Αυτό που ζητά ο Ολυμπιακός, είναι να υπάρξουν σαφής απαντήσεις από την γαλλική ομάδα, για το ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό το θέμα, μιας και στην προσφυγή της γαλλικής ομάδας, λαμβάνει χώρα η φράση «ηθικός αυτουργός είναι η CEV αλλά και ο Ολυμπιακός».

Κάπου εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η Τουρ, ζητά χρηματική αποζημίωση από τον Ολυμπιακό, μιας και θεωρεί ότι επειδή ο αγώνας στου Ρέντη συνεχίστηκε, χωρίς την παρουσία του αθλητή του, έχασε την πρόκριση και συνεπώς, εισιτήρια και χρήματα από χορηγίες από τους επόμενους αγώνες της ομάδας στη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button