ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ!»

200646

Ευμενή σχόλια για τον Ολυμπιακό του Γιάννη Σφαιρόπουλου αφιέρωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, με τον προπονητή της ΑΕΚ να ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες του για την «σφαλιάρα» 35 πόντων στον πρώτο ημιτελικό του ΣΕΦ.

Πολλά παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του τον πρώτο ημιτελικό των πλέι – οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Γιούρι Ζντοβιτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός της ΑΕΚ άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες του τονίζοντας ότι αυτό που προέχει, είναι η ομάδα του να ξεπλύνει την ντροπή μετά τον διασυρμό του ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη (σ.σ. Σφαιρόπουλο) και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ. Έπαιξαν πιο δυνατά, πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και ήταν γενικά καλύτεροι σε όλα. Φοβόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν πίστευαν στη νίκη και έμοιαζαν να σκέφτονται τον Άρη από την ώρα που φτάσαμε στο ΣΕΦ. Αυτό ήταν λάθος. Δεν ήμασταν ομάδα, μοιάζαμε σαν δώδεκα παίκτες που μαζεύτηκαν χθες από το δρόμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να δούμε τι θα κάνουμε για να ξεπλύνουμε αυτή τη ντροπή», δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός.

Όσο για την κατάσταση του Τζέι Κόβαν Μπράουν, που είχε μια άσχημη πτώση στο παρκέ στις αρχές της τρίτης περιόδου και έκτοτε δεν επέστρεψε, ήταν καθησυχαστικός. «Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό. Σκεφτήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά μετά τον τραυματισμό του, αλλά προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button