ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία πολύ έξυπνη και χρήσιμη επιλογή

Μοιραία από το Σάββατο, η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς είναι αυτή που έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του πρωταθλητή Ελλάδος. Με αποτέλεσμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογο, γεγονός που φάνηκε από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο λόγος για τον Εχσάν Χατζισαφί, τον αριστερό μπακ που ήρθε από τον Πανιώνιο και τον οποίο, ας μη κρυβόμαστε, πολλές ομάδες θα ήθελαν στις τάξεις τους.

Ο Ιρανός φρόντισε με το “καλημέρα” να αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής παρόλο το τρακ που μπορεί ενδεχομένως να είχε ο άνθρωπος φορώντας την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Είχε, δεν είχε, δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν φάνηκε κιόλας. Ο Χατζισαφί ήταν πάρα πολύ καλός στα καθήκοντά του ενώ δεν άργησε να φανερώσει και τις επιθετικές αρετές του, μιας και στην εθνική ομάδα της χώρας του έχει παίξει ουκ ολίγες φορές σαν αριστερό εξτρέμ.

Σε τρεις φάσεις μάλιστα χθες ανάγκασε τον Κοκκαλά να διώξει τις προσπάθειές του, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Ειδικά στο 58′ μετά τη σέντρα του Σεμπά, ο Ιρανός πετάχτηκε από το πουθενά σα κρυφός σεντερ φόρ. Αμυντικές και επιθετικές αρετές, δύο σε ένα!

Είναι μεγάλο πράγμα μία ομάδα να προσθέτει τον Ιανουάριο στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι. Όπως το έδειξε χθες ο Μιραλάς πως είναι έτοιμος κι απλά πρέπει να “κουμπώσει” με την ομάδα, το έδειξε και ο Χατζισαφί. Παίκτης “στρωμένος” με γεμάτη ως τώρα σεζόν, αφού στον Πανιώνιο ήταν βασικός και αναντικατάστατος, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια. Ότι ακριβώς χρειάζεται μία ομάδα Ιανουάριο μήνα, αφού παραδοσιακά δεν “χτίζονται” οι ομάδες τότε, απλά συμπληρώνονται. Κι ο Εχσάν ήταν μία πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ χρήσιμη επιλογή τόσο για να δίνει ανάσες στον Κούτρη που έβγαλε τη μισή σεζόν μόνος του, αλλά και για βασικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button