ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέγα σκάνδαλο αν δεν αφαιρεθούν οι βαθμοί της ΑΕΚ (VIDEOS)

Όπως γράψαμε και το μεσημέρι, η ΑΕΚ δεν γλυτώνει το -3 στην βαθμολογία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το ΟΑΚΑ αποτελούν πραγματικά ντροπή και οι τιμωρίες που επισύρονται βάσει νομοθεσίας για την ΑΕΚ είναι απόλυτα φυσιολογικές.

Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί μέγα σκάνδαλο.

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών», αναφέρονται χαρακτηριστικά στο άρθρο 15 παρ. 4β.

Αλλά είναι βέβαιο πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να το… “παλέψουν” μπας και… Αλλά όμως αξίζει να δούμε δύο βίντεο που τραβήχτηκαν στο ΟΑΚΑ, καταγράφοντας όλη τη “σεμνή τελετή” των οπαδών της ΑΕΚ που συνεπλάκησαν με την Αστινομία. Πρέπει να αναφερθεί πως ως συνέπεια των εκτεταμένων επεισοδίων «προκλήθηκε» και η μαζική μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ από τη θύρα 33 στη θύρα 29 εν μέσω του περιβάλλοντος χώρου του αγωνιστικού χώρου, με την επισήμανση ότι ήταν ελεγχόμενη και με ασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button