ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέγας είσαι Θρύλε και θαυμαστές οι ανατροπές σου! (vid)

Το 4ο διαδοχικό πρωτάθλημα και 8ο συνολικά έπιασε Λιμάνι τέτοια μέρα πέρσι, 14 Μαϊου 2017. Για αυτό και τούτο το “σαν σήμερα” είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα κορίτσια του πόλο που είναι έτοιμα να ξανακατακτήσουν το πρωτάθλημα αύριο με νίκη επί της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο.

Σαν πέρσι τέτοια μέρα έγινε το αμύθητο! Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την θρυλική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη, φέρνοντας και πάλι το πρωτάθλημα στον Πειραιά!  Οι κορίτσαροι του Χάρη Παυλίδη,, επιδεικνύοντας τεράστια  ψυχικά αποθέματα, σημείωσαν στον 5ο τελικό την 3η διαδοχική νίκη τους κόντρα στη Βουλιαγμένη με 13-8 και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα μέσα στο κατάμεστο Παπαστράτειο από τον κόσμο του Θρύλου που έδωσε δυναμικό παρών!
Με αυτό το τρόπο ολοκληρώθηκε πέρσι μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν για το γυναικείο πόλο του Θρύλου, κατά την οποία οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν μέχρι τον τελικό της Euroleague στην τρίτη σερί παρουσία τους στο Final 4 της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ διεύρυναν την κυριαρχία τους στην Ελλάδα! Χωρίς βέβαια κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος γιατί δεν υπήρχε! Φέτος υπάρχει και ίσως του χρόνου να μιλάμε στις 15/5/2019 για το θρυλικό και πρώτο νταμπλ του 2018!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button