ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Λίγο έλειψε να ισοφαρίσουμε!»

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μe την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αναφέρθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

 

Ένα δείγμα της ποιότητάς του, αλλά και των εκτελεσιτκών του ικανοτήτων παρoυσίασε ο Φελίπε Πάρντο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντις την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Ο 27χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στοι 77’ αντυικατέστησε τον μέτριο Μεχντί Καρσελά κατάφερε στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε να αποτελέσει τη «χρυσή» αλλαγή του Μπέσνικ Χάσι και να πετύχει δύο πανέμορφα γκο, τα οποία επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να μειώσει σε 2-3 την έκταση του σκορ

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο σκόρερ του Θρύλου,  τόνισε ότι η ομάδα του αν και δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς, στο τέλος προσπάθησε να αντιδράσει, να πετύχει δύο τέρματα  και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει τον αγώνα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι αλήθεια ότι δώσαμε στον αντίπαλο από την αρχή τη μπάλα και πήρε αυτοπεποίθηση. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ εμείς δυσκολευτήκαμε να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε στο τέλος να βγάλουμε αντίδραση, πετύχαμε δύο γκολ και λίγο έλειψε να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε την αναμέτρηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button