Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάζαρος, ο πρώτος και ξεχωριστός!

Η μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό φέρνει τον διεθνή εξτρέμ σε μία κατηγορία που δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτή που τον θέλει να είναι ο μοναδικός που έχει να επιδείξει θητεία σε Θρύλο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

 

 

Η έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό αναμένεται να προσδώσει α΄λλη αίγλη και δυναμική στους «ερυθρόλευκους».

Πολύ απλά, διότι πρόκειται για παίκτη με πολλές παραστάσεις πρωταθλητισμού, από το «πάνω ράφι», που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το ελληνικό στοιχείο.

Στην προσπάθεια ανοικοδόμησης μιας ομάδας, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να κάνει την πολυπόθητη διαφορά και το σημαντικότερο θα ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή του Αυτοκράτορα στην κορυφή!

Υπάρχει όμως κι ένα άλλο στοιχείο που καθιστά  τον 31χρονο διεθνή εξτρέμ ξεχωριστό, Ποιό είναι αυτό; Μα πολύ απλά το γεγονός ότι συνιστά τον μοναδικό ποδοσφαιριστή, στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Αν μπει κανείς στον κόπο και ψάξει θα βρει αρκετές περιπτώσεις παικτών, που έχουν αγωνιστεί σε τρεις από τους θεωρητικά «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Τάσο Μητρόπουλο (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), Γιώργο Γεωργιάδη, (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός), Γιάννη Οκκά (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), Παντελή Καφέ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ),  Κόφι Αμπονσά (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).Παντελή Κωνσταντινίδη (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός).

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τους ξεπερνάει όλους με την έλευσή του στον Θρύλο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button