ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδί” η ψυχολογία για τον Φορτούνη

O Kώστας Φορτούνης μπορεί να πραγματοποίησε μέτρια  σεζόν, κατάφερε όμως,ακόμα και έτσι έκανε  διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ.

10 γκολ και 11 ασίστ στο Πρωτάθλημα για ένα παίκτη που αποτελεί όπως και να το δει κανείς τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή.  Πολλοί λένε, και όχι άδικα,  ότι  πολλές φορές έχει αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό του.  Μεγάλο ταλέντο ο Φορτούνης αλλά είναι ξεκάθαρο πως όταν δεν έχει  ψυχολογία  τον παίρνει από κάτω.

Τελευταία του εμφατική χρονιά αυτή με τον Μάρκο Σίλβα με τον οποίο είχε θέματα , κυρίως για τη θέση στην οποία θα αγωνιζόταν.

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται  για το μέλλον του και   την πιθανότητα να αποχωρήσει  από τους Πειραιώτες  είτε για την Μπεσίκτας, είτε για οποιοδήποτε άλλο Πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο καλός Φορτούνης μπορεί να  πάρει πάνω του τον Ολυμπιακό και να κάνει τη διαφορά. Αλλά  σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο προπονητής  με τον Πεδρο  Μαρτίνς,αν τον εμπιστευτεί  και του δώσει ψυχολογία να κάνει πράγματα  με την “ερυθρόλευκη”.  Και βέβαια, σε κάθε περίπτωση και ο κόσμος  θα πρέπει να στηρίξει το Ελληνικό στοιχείο που όπως και να το δεί κανείς ζει και ξέρει περισσότερο τα Ελληνικά δεδομένα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button