ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλείστε διόδια, τρένα, αεροδρόμια για τις προσκλήσεις!!!

Κλίμα είναι, να μην το δυναμιτίσουν οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ πρίν από το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ρόδο; Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη έχει έρθει η ώρα να γελάσει και το… Φαληράκι της Ρόδου μαζί με τα μπιτσόμπαρα, χάρη στα καμώματα τους ενόψει του ημιτελικού ανάμεσα σε αυτόν και τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρότατους “προβληματισμούς” που πρέπει να τους αναλογιστούν οι αρμόδιοι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το μείζον, το φλέγον, το “τσουρουφλίζον” θέμα των… προσκλήσεων!!! Όχι φίλοι μας, δεν διαβάσατε λάθος! Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται άκουσον άκουσον για τις προσκλήσεις του ημιτελικού της 20ης Απριλίου στην Ρόδο!!!

 

Τώρα πως γίνεται να μην έχει καμία άλλη ομάδα πρόβλημα από τις άλλες 3 εκτός του ΠΑΟΚ, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο! Θα γίνει και συνέντευξη Τύπου μάλιστα γιατί έχουν την εντύπωση πως δεν υπάρχει ισονομία!

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε κι άλλες κινήσεις συμπαράστασης προς τους “ηρωικούς” ιθύνοντες του ασπρόμαυρου βόλεϊ, με κάνα κλείσιμο διοδίων, κάνα κλείσιμο σταθμού τρένων με καθιστική διαμαρτυρία στις γραμμές πάνω ή ακόμα και στο αεροδρόμιο! Και δεν υποχωρούνε αν δεν δικαιωθούνε!

Ρεζίλι των σκυλιών. Και αυτή η ομάδα είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο βόλεϊ που υποτίθεται θα έπρεπε να τηρεί ένα πιο χαμηλό και σεμνό προφίλ. Ίσως γιατί οι ημέρες που μετρά ακόμα στον θρόνο του πρωταθλητή είναι λίγες. Ίσως λέμε!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button