ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείνει Τραορέ ο Άγιαξ»

012616-SOCCER-traore-ahn-PI.vresize.1200.675.high.65

Στις προχωρημένες επαφές του «Αίαντα» με τον 20χρονο ακραίο επιθετικό της Τσέλσι που προσέλκυσε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αναφέρονται ολλανδικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το όνομα του Μπερτράντ Τραορέ ήταν από εκείνα, που απασχόλησαν έντονα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στη διάρκεια του φειτνού καλοκαιριού ως πιθανού  υποψήφιου στόχου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 20χρνος ακραίος επιθετικός της Τσέλσι είχε βρεθεί στην λίστα των «ερυθρόλευκων», ωστός η μεταγραφή του δεν ευοδόθηκε, Μάλιστα, σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα ενημέρωσης ο νεαρόα άσος με καταγωγή από την Μπουργκίνα Φάσο φέρεται να απέχει μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Άγιαξ!

Μάλιστα, αναφέρεται, ότι θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του Μίλικ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Νάπολι, ώστε να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε η μετακίνησή του Αργεντινού διεθνούς στράικερ στην Γιουβέντους

Επίσης, υπογραμμίζεται πως θα αποκτηθεί μέσα στην εβδομάδα ώστε να προλάβουν να τον δηλώσουν στον σύλλογο του Άμστερνταμ για τις ανάγκες των επερχόμενων  αναμετρήσεών τους κόντρα στην Ροστόφ για τα πλέι – οφ του Champions League.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button