ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε»

Νέο ποστάρισμα όλο νόημα από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά με αφορμή την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Έκλαψε … κόσμος και κοσμάκης απ΄τα αντίπαλα στρατόπεδα με αφορμή την έλευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Θρύλο.

Με αφορμή τις … κραυγές των εχθρών του Ολυμπιακού, που κάνουν αναφορές για την εγκυρότητα της μεταγραφής, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς έκανε νέο ποστάρισμα

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Λαγαριάς, ο «πρώην αθλητικός δικαστής στην επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών επί 7 χρόνια» που τον πηγαίνουν με λουράκι από χθες από το documento μέχρι τη LiveSport και στα ραδιόφωνα, στις εκπομπές του διευθυντή της LiveSport για να λέει πόσο πρόβλημα θα έχουμε και εμείς και ο Λάζαρος είναι αυτός που νομίζω; Είναι ο γραφικός δικηγόρος που έκανε όλο φασαρίες στην επιτροπή και τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για τις ασυναρτησίες που έλεγε; Είναι αυτός που όλως τυχαίως όταν έφυγε, έκλαιγε (πάλι) η εφημερίδα LiveSport που ένα τόσο… άξιο τέκνο (της) το πέταξαν έξω;;; Ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια; Εντάξει. Πήραμε τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος. Καταλαβαίνω. Πόνεσε. Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button