ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κι αυτοί τον …χαβά τους!

Η προκλητική ατιμωρησία τους από την Πολιτεία εξωθεί τους … χούλιγκανς του ΠΑΟΚ στην απόφαση να μετακινηθούν κανονικά στη Λαμία.

Τη στιγμή, όπου οι άνθρωποι της Λαμίας δεν τύπωσαν εισιτήρια για τη αναμέτρηση εμ τον ΠΑΟΚ, όντας τρομοκρατημένοι από τη … μήνη των θερμοκέφαλων οπαδών του «Δικεφάλου» του Βορρά και κυρίως τα όσα … έπραξαν στην πόλη των Ιωαννίνων, στις τάξεις των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης σφυρίζουν αδιάφορα

Έχοντας την «αβάντα» της Πολιτείας, κι απολαμβάνοντας την προκλητική ατιμωρησία τους, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσαν το απομεσήμερο της Πέμπτης (15/2) στην οποία αναφέρουν ότι … προετοιμάζονται να εξορμήσουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας!

Τρομερά πράγματα! Κι όλα αυτά , παρά την απαγόρευση κάθε μετακίνησης από το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και το γεγονός ότι ο φθιωτικός σύλλογος δε θα εκδώσει εισιτήρια για το σαββατιάτικο (17/2, 19:30) παιχνίδι.

Βρίσκουν και τα παντού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… Τη στιγμή, όπου η Πολιτεία «κωφεύει» και κάνει τα … στραβά μάτια στις λεηλασίες τους σε κάθε πόλη που επισκέπτονται οι «θερμοκέφαλοι» της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη λειτουργούν κατά το … δοκούν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button