ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς»

Στην αξία της νίκης επί της Ουνικάχα Μάλαγα στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του στην φετινή νέα Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση και κυρίως νικώντας τα δικά του αγωνισιτκά προβλήματα που τον ταλανίζουν.

 

Η συγκέντρωση, αλλά και το πάθος, που έβγαλανοι παίκτες του, άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον 51χρονο τεχνικό των Πειραιωτών να επισημαίνει την ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση σε πολλούς τομείς:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που μάχεται. Η Μάλαγα έχει μαχητικό πνεύμα. Από την αρχή ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, αρχίσαμε το ματς καλά επιθετικά και αμυντικά. Δεν περιμέναμε τον τρόπο που έπαιξε η Ουνικάχα σε αυτό το διάστημα. Αντέδρασαν στο τέλος του αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Με νοιάζει ότι κάποιες στιγμές στο ματς δώσαμε εύκολους πόντους που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Να μάθουμε από τα λάθη μας που έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να σκοράρουν εύκολα. Σκόραραν 28 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το καλό είναι ότι κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς μπροστά στον κόσμο μας, να τους ευχαριστήσω για την ατμόσφαιρα σήμερα. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, είμαστε νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες… Είμαστε μια ομάδα που είχε πρόβλημα να προπονηθεί λόγω τραυματισμών. Δεν είναι δικαιολογία όμως αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να βελτιωθούμε. Όλα αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button