ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθαρίζει» Γλυφάδα πριν την Μπρέσια

72352f3aac38610b39b157382d0c9ccc

Πανέτοιμος για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στην Α1 πόλο ο Θρύλος κοντράρεται με την ομάδα των νοτίων προαστίων (26/11 -17:00).

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες του ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τον ΑΝΟ Γλυφάδας (26/11 – 17:00) αποσκοπώντας στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 17:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Π.Καπαγέρωφ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, λίγες ημέρες πριν την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη (30/11, 19:00) η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέσια για την 1η αγωνιστική του LEN Champions League.

Φουντούλης: «Να αγωνιστούμε σε υψηλά στάνταρ»

O Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είχαμε την καλύτερή δυνατή προετοιμασία αυτό το τριήμερο με την Προ Ρέκο, ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού της Τετάρτης με την Μπρέσια. Πιστεύω ότι έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα υψηλού επιπέδου για την 1η αγωνιστική του Champions League. Mεσολαβεί το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά και με συγκέντρωση. Παρά την κούραση θέλουμε να αγωνιστούμε σε υψηλά στάνταρ και για αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη με όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button