ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη»


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς παρά το άνετο 3-0 επί της Βάτενς δίνοντας το έναυσμα για σκληρή δουλειά.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε το  ντεμπούτο του στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά ώστε να φτάσει στα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητα όπου ο ίδιος επιθυμεί:

«Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά δουλεύει πάρα πολύ. Αυτό δείχνει πως η δουλειά προχωράει, καταφέραμε να παίξουμε με τρία συστήματα και δύο ενδεκάδες.

Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που κάναμε, δουλεύουμε πολύ καλά. Βλέπω τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι, παίζουν όλοι για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναφερόμενος στο πώς ιεραρχεί τα τρία συστήματα, απάντησε πως

«Ακόμα δουλεύουμε τα συστήματα, αλλά θα κινηθούμε στο 4-3-3 και στο 4-4-2».

Ερωτηθείς για το εάν ανυπομονεί για τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη, είπε: «Έχω καταλάβει σε ποια ομάδα είμαι. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι για τους φιλάθλους του».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button