ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στον Θρύλο ο Μοντέστο!

1928d_992255

Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ο Κορσικανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού να αναλάβει σημαντικό πόστο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε πρόσφατα ο Φρανσουά Μοντέστο, αποχαιρετώντας την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια και φορώντας τα χρώματα της αγαπημένης του Μπαστιά.
Μάλιστα η συγκεκριμένη του απόφαση δεν είναι απίθανο να αποτελέσει την αφετηρία μίας άλλης καριέρας του, η οποία θα έχει άξονα το ποδόσφαιρο.

Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό την τριετία 2010-2013 όντας από τις πρώτες μεταγραφές της νέας διοικητικής εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με τους «ερυθρόλευκους» (2011, 2012, 2013) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2012, 2013) και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας

Μάλιστα, ο Κορσικανός όλα αυτά τα χρόνια, που είχε επιστρέψει στην πατρίδα του για τα τελευταία βήματα της ποδοσφαιρικής του διαδρομής είχε δεχθεί «ανοιχτή» πρόσκληση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να αναλάβει όποτε ο ίδιος θέλει νευραλγικό πόστο στην ομάδα.
Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Γαλλία το φετινό καλοκαίρι το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά σε διοικητικό πόστο προβάλλει πιο πιθανό από ποτέ.
Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει ένα τέτοιο σενάριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button