ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενδιαφέρον Λιόν για Μαζουακού

ImageHandler2

Εκτός από την Μονακό και οι «Λιονέ» προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων, που φέροντια να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου Γάλλου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, όλο κι εντείνεται η φημολογία που θέλει αρκετούς ευρωπαίκούς συλλόγους να εκφράζουν σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 23χρονου αριστερού μπακ αυτά τα δύο χρόνια, όπου αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το προφίλ και την δημοτικότητά του, σε σημείο τέτοιο, όπου σύλλογοι κορυφαίων ευρωπάικών πρωταθλημάτων να τον έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.

Μετά τη Μονακό, και η Λιόν φέρεται πλέον να εξετάζει την περίπτωσή του και μάλιστα εξετάζει να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όπως τονίζεται, οι «Λιονέ φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την πλευρά του 23χρονου μπακ για το ενδιαφέρον της, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κρούση προς τη μεριά του Ολυμπιακού.

Πάντως για τον Μαζουακού πολύ «ζεστά» διατηρεί πάντα το ενδιαφέρον της η Μονακό, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον Γάλλο αριστερό μπακ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button