ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενα κράμα Μπενίτεθ-Κοβάτσεβιτς και στο ποδόσφαιρο

Ολα δείχνουν ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι να γίνει η ανακοίνωση τίποτα δεν είναι στο 100%. Ωστόσο, προσωπικά ο Μαρτίνς ,η όποιος άλλος αναλάβει την ομάδα θα ήθελα να έχει κάποια απο τα χαρακτηριστικά των δύο προπονητών των τμημάτων βόλει της ομάδας. Του Μπενίτεθ και του Κοβάτσεβιτς.

Θα μου πείτε βέβαια, άλλο Βόλει και άλλο ποδόσφαιρο ,αλλά εδώ δεν θα μιλήσουμε για τακτική, αλλά για τα “θέλω” και τις προοπτικές των εν λόγω προπονητών.  Αμφότεροι είναι “στρατηγοί” και σίγουροι για τη δουλειά τους. Κάτι που πρέπει να έχει και ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.

Σημαντικό πράγμα είναι ο προπονητής να αποπνέει σεβασμό στους παίκτες του. Να οριοθετεί τα πράγματα στο βαθμό που πρέπει  και να δίνει σωστές κατευθύνσεις στους παίκτες του μέσα στο παιχνίδι αλλά και στις προπονήσεις.  Να είναι  ο Βασιλιάς των αποδυτηρίων και να μην  δίνει το δικαίωμα σε κανένα να τον αμφισβητήσει.

Να έχει  θέληση  και εμπιστοσύνη τον εαυτό του και να αναλαμβάνει πρώτος τις ευθύνες που του αναλογούν . Να έχει άριστη συνεργασία με την διοίκηση  και ακόμα και με αυτή να οριοθετεί ποίοι θα είναι αυτοί που θα μπαίνουν στα αποδυτήρια, ξέχωρα από τον Πρόεδρο, και θα μιλάνε. Να είναι αυτός που θα  έχει τον λόγο για τις μεταγραφές σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή και να κάνει τις καλύτερες επιλογές  που δεν θα χρειάζεται να είναι πάντα ακριβές αλλά και ¨έξυπνες”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button