ΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκκληση για τη σωτηρία του μικρού Ηλία

Ο μόλις έξι μηνών Ηλίας πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Η μητέρα του Έβελιν Αργυροκαστρίτη έχει απευθύνει έκκληση μέσω του «Εθνικού Κήρυκα» προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα που θα ταιριάξει απόλυτα με το δικό του, διότι είναι πολύ μικρό το μωρό.

Απευθύνθηκαν και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζοντας την ευαισθησία της και πως βοηθάει όλους τους συνανθρώπους μας. Στην επίσημη σελίδα των «ερυθρόλευκων» εστάλη το παρακάτω μήνυμα:

«Καλημέρα με όλο το θάρρος, ξέρω πόσο βοηθάτε το κόσμο όπου και αν βρίσκεται, θέλω να σας χιλιοπαρακαλεσω να κοινοποιήσετε το πρώτο άρθρο που θα βρείτε στο προφίλ μου, δίνουμε μάχη με το χρόνο να βρούμε συμβατό δότη για το παιδάκι μας. Είναι τόσο μικρό μωρό που το μόσχευμα πρέπει να ταιριάξει απόλυτα με το δικό του και δεν υπάρχει συμβατότητα στη Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών

αυτή τη στιγμή. Στη περιγραφή μου στο άρθρο, αναλύω επακριβώς την εύκολη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα νέων εθελοντών δοτών γι’ αυτό αν το κοινοποιήσετε, Κάντε το μαζί με τη περιγραφή μου.

Απευθύνομαι σε εσάς επειδή όλη η Ελλάδα υποστηρίζει την ομάδα μας και έχετε θετική επιρροή στο κόσμο. Αν είστε γυναίκα και μάνα πίσω από αυτή τη σελίδα, θα φανταστείτε το Γολγοθά. Σας παρακαλώ!».

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button