Καλώς ήρθατε στο site μας

«Είναι ο ηγέτης μας!»

Στην επιστροφή του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος και ανακουφισμένος από την πολύ σημαντική επανεμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στους αγωνιστικούς χώρους, είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός ότι ο «Kill-Bill» αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ενώ ξεκινήσαμε καλά, προς το τέλος χαλάρωσε η άμυνά μας και αφήσαμε τον αντίπαλο να πετύχει εύκολους πόντους. Είχαμε μια μικρή διαφορά στο ημίχρονο αλλά με καλή άμυνα και επιθετικό παιχνίδι χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά και γενικά στο 2ο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι και γι αυτό επικρατήσαμε εύκολα απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Για μας ήταν σημαντικό ότι μπορέσαμε και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δώσαμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και θέλω να τονίσω για μία ακόμη φορά πως όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να παίζουν όποτε τους ζητηθεί γιατί και εγώ και η ομάδα έχουμε στηρίξει πολλά σε όλους. Πρέπει λοιπόν όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι κάθε φορά».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη:

«Η επιστροφή του Βασίλη είναι σημαντική γιατί ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, ο παίκτης που χρειάζεται στην ομάδα για να είναι πιο πλήρης. Έχουμε ένα καλό σύνολο και ο Βασίλης επέστρεψε τώρα που είναι ο ηγέτης αυτού. Θέλουμε να μπουν όλοι οι τραυματίες και να δούμε την ομάδα που σχεδιάσαμε το καλοκαίρι πλήρης. Να παίξουμε όλοι μαζί καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση όλοι μαζί».

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *