ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είδε την ιστορία να γράφεται από κοντά ο Πρόεδρος!

Τις περισσότερες φορές θα τον βρούμε δίπλα στην ομάδα, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά! Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη που είναι πιστός στο ραντεβού του με τους αγώνες της ομάδας. Δίνει πάντοτε ένα βροντερό “παρών” στο γήπεδο, το οποίο το δίχως άλλο αποδεικνύει πως βρίσκεται εκεί, έμπρακτα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ερασιτέχνη. Έχει δει τόσα και τόσα ματς…

Πως θα γινόταν να λείπει από το ντέρμπι (λέμε τώρα, ντέρμπι!!!) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Γλυφάδας για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν μπορεί παρά να έμεινε ικανοποιημένος και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών που σάρωσαν τις πράσινες στο διάβα τους γράφοντας ιστορία.

Τι ιστορία σας ακούμε να ρωτάτε; Μα φυσικά, την μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών επί του αιωνίου αντιπάλου σε ομαδικό άθλημα! Η μεγαλύτερη και πιο ιστορική νίκη, έμελλε να γραφτεί επί ημερών προεδρίας Μιχάλη Κουντούρη. 102-29! Το σκορ τα λέει όλα από μόνο του!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button