ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δωρεάν μαθήματα κούπας και ψυχής…..

Ρε τα “κιτρινόμαυρα” παιδιά ..Ρε τη συνέχεια της Ηλιούπολης … Τελικά “πονάει” πολύ αυτή ανατροπή ρε παιδιά.. Κάτι για “σκούπες” λέγατε, κάτι για “πελάτες” σε όλα τα αθλήματα αλλά καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε. Και επειδή μας λέγατε κάτι για ΙΕΚ Ξυνή το πήρατε το μάθημα σας..Τσάμπα.Kαι ήταν και ωραία να μας βλέπετε να σηκώνουμε την κούπα και να ξεκινάει η νέα αυτοκρατορία σε ένα ακόμα άθλημα..  Γράφει ο Redistas.

Επειδή όμως το κλάμα είναι δεύτερη φύση σας, πάλι κάτι σας έφταιγε για την ανατροπή. Και μιλάνε για τη διαιτησία .Βγάλανε και βίντεο ένα νέο “παράγκα και όραμα”.

Αντί να κάτσετε να κάνετε αυτοκριτική πως το 2-0 έγινε 2-3 αρχίσατε πάλι την μίρλα ,τη διαμαρτυρία   και επειδή η πρόκληση είναι στο αίμα σας,  πήγατε να προκαλέσετε για ακόμα μία φορά τον κόσμο όταν βλέπατε ότι χάνατε  το Πρωτάθλημα . Κάποτε στο ποδόσφαιρο πέφτατε κάτω , τώρα πήγατε να προκαλέσετε αλλά ευτυχώς ο κόσμος δεν “μάσησε”.  Αυτοί είστε.

Δείτε λοιπόν  την “Ερυθρόλευκη” αρμάδα παρέα με Αντώνη Γλύκα,Σοφοκλή Ξυνή και ατελείωτη “ερυθρόλευκη” ψυχή να σηκώνουν την κούπα και  σας στέλνουμε πολλά φιλιά και ευχές για καλό καλοκαίρι. Αν δε η ήττα σας κάθισε στο στομάχι σας συνιστούμε μαλόξ  και για να χαλαρώσετε ακούστε παλιά τραγούδια του Καρβέλα για τσούξιμο…

ΥΓ: Στο μπάσκετ δεν τελείωσε τίποτα. Σήμερα το ματς είναι πιο επικίνδυνο και  ο κόσμος  θα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος στην όποια πρόκληση.

ΥΓ2: Τσιλιμπάρη είσαι ψυχάρα..

ΥΓ3: Τεράστια προσφορά και ένα μεγάλο μπράβο στον Μπάμπη Προδρομίδη που είναι ένας πραγματικός εργάτης του Χάντμπολ

ΥΓ4: Πάει το Χάντμπολ τελείωσε και αυτό…Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό

ΥΓ5: Προλαβαμε και πήραμε λίγο αύρα  Ζιοβάνι. Τι παίκτες έχουμε δει…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button