ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Δυνατά για το πρώτο βήμα!

Πανέτοιμη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού να ανοίξει το σκορ στους τελικούς της Α1 απέναντι στον Πανναξιακό. Στον δρόμο προς την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου νταμπλ (19:00, NS4).

 

 

Με νωπές ακόμη τις δάφνες της παρθενικής της παρουσίας σε τελικούς του Challenge Cup  για πρώτη φορά σητν ιστορία της και με … φόρα από τις συνεχόεμνες επιτυχίες της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού «μαρσάρει» με φόντο τηνκ κατάκτηης του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν τον Πανναξιακό το Σάββατο (22/4, 19:00, Novasports 4HD) στο Ρέντη, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας παράλληλα το 5ο σερί νταμπλ αφού ήδη έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.  Την Τετάρτη (26/4) η σειρά, μεταφέρεται στη Νάξο (19:00) ενώ ο 3ος τελικός (με πιθανότητες απονομής του πρωταθλήματος) είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (29/4) στις 20:00 στο Ρέντη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός – Σάββατο 22/4

19:00, Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2ος τελικός – Τετάρτη 26/4

19:00, Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

3ος τελικός – Σάββατο 29/4

20:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4ος τελικός (αν χρειαστεί) – 2/5

Νάξου, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

5ος τελικός (αν χρειαστεί) – 5/5

Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button