Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διπλό» τίτλου στην Βέροια (Video)

Στις 9 Μαρτίου του 2008 ο Ολυμπιακός  με γκολ του Χρήστου Πατσατζόγλου επικράτησε 0-1 στην Βέροια συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Με μία ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί τους Βέροιας με 1-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία,.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός με γκολ του Χρήστου Πατσατζόγλου στο 6’ επιβλήθηκε στην Βέροια της τοπικής ομάδας με 1-0, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου,

Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αποτελέσει το «κύκνειο» άσμα του Τάκη Λεμονή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο του αποκλεισμού από την Τσέλσι στην φάση των «16» του Champions League.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Αποστολίδης, Σαμαράς, Μπικόφσκι, Τσιμπλίδης, Κόλτζος (82΄ Τζιοβανίνι), Καμάλ, Στεφανίδης, Μετόμο, Πιετραβάλλο (46΄ Πάεζ Γκόμεζ), Βασιλακάκης, Ερέρα (74΄ Ζέλσον).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Κοβάσεβιτς (88΄ Κωνσταντίνου), Νούνιες (63΄ Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς, Άντζας, Μπελούτσι (84΄ Μενδρινός), Τοροσίδης.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button