ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαστημικός Θρύλος!

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 15-2 τη Νις πανηγυρίζοντας με τρόπο εκκωφαντικό τη δεύτερή του νίκη στην φάση των ομίλων του Champions League.

 

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρησή του με τη Νις, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 15-2  στο «Παπαστράτειο» , πανηγυρίζοντας με εμφατικό τρόπο τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Champions League !

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα κι επίθεση, δεν άφησαν περιοθώρια αντίδρασης στη γαλλική ομάδα επιβεβαιώνοντας με εμφατικό τρόπο την ξεκάθαρη ανωτερότητά τους στην πισίνα!

Με δύο γρήγορα γκολ των Δελακά και Εσπανιόλ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς – νωρίς 2-0 αποκτώντας ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του αγώνα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου συνέχισαν να παίζουν πάρα πολύ πιεστικά στην άμυνα, να κλέβουν μπάλες και να δημουργούν με απίστευτη ευκολία προοπτικές αιφνιδιασμού.

Με τον κόσμο στις εξέδρες του «Παπαστράτειου» να παραληρεί, ο Ολυμπιακός συνέχισε να … βομβαρδίζει την εστία των Γάλλων.

Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με 5-0, χάρη στα τέρματα των Μουρίκη, Φουντούλη και Κολόμβου, την στιγμή, όπου οι φιλοξενούμενοι κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να πάρου ανάσα!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην δεύτερη περίοδο, μην επιτρέποντας στους Γάλλους να ελπίζουν σε κάτι θετικό.

Με «μότο» την πολύ πιεστική τους άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» έπαιρναν ενέργεια κι έβρισκαν συνεχώς ρυθμό κι έτσι  ο Θρύλος έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 9-0, παίρνοντας σκορ απο τους Μουρίκη, Ντόσκα Κολόμβο και Φουντούλη!

Χρειάστηκε να περάσουν κάτι λιγοτερο από  20 αγωνιστικά λεπτά, ώστε η Νις να πετύχει το πρώτο της γκολ με τον Μονερέ και να μειώσει (σ.σ. τρόπος του λέγειν) σ’ εκείνο το χρονικό σημείο σε 9-1…

Ο Γιάνοβιτς με όμορφο τρόπο έγραψε το 10-1 για τον Ολυμπιακό, που ήταν και το τελικό της τρίτης περιόδου, διάστημα στο οποίο χάθηκαν και δύο πέναλτι για τους Πειραιώτες με τους Φουντούλη κι Εσπανιόλ.

Στο τέταρτο οκτάλρεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 11-1 με εύστοοχ πέναλτι του Μουρίκη, για να πετύχουν αμέσως το δεύτερό τους γκολ οι Γάλλοι για το 11-2.

Ο Γεννηδουνιάς με σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 12-2 , για να ζευγαρώσει τα προσωπικά του τέρματα για το 13-2.

Ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλοε φτάνοντας με εκκωφαντικό τρόπο στο 15-2 με τέρματα των Φουντούλη και Κολόμβου.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 1-1, 5-1,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 3, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Γεννηδουνιάς 2, Ντόσκας, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Δελακάς,

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button