ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαστημικός Θρύλος!

1581690

Εντυπωσιακή η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού διέλυσε την Μίσκολτς με το εκκωφαντικό 93-58 στο ντεμπούτο της Χόντζις και με νίκη επί της Γκουντ Έιντζελς θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

 

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μίσκολτς πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας με την Χόντζις να πραγματοποιεί το ντεμπούτο της σε ευρωπαϊκό ματς έκαναν … φύλλο και φτερό την ουγγρική ομάδα, την οποία διέσυραν με το εντυπωσιακό 93-58,  πανηγυρίζοντας την πιο ευρεία νίκη στην μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή ιστορία του τμήματος.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως, είναι ότι διατήρησαν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για πρόκρισης την επόμενη φάση του Euro Cup, αναδεικνύοντας πτυχές που χαρακτηρίζουν την ποιότητα της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση μπήκε με … πατημένο το γκάζι και με διάθεση να εξασφαλίσιε από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας. Με όπλο την πολύ πιεστική του άμυνα, έβγαλε τρομερή ενέργεια στο παρκέ του κλειστού της Γλυφάδας και εκμεταλλεύιθηκε την έφεσή του στο ανοικτό γήπεδο βγάζοντας συνεχώς αιφνιδιασμούς, αλλά ακι όμορφες συνεργασίες!

Με τις Δημητράκου, Μάλτση και Κάιζερ να ηγούνται στο σκοράρισμα, οι «ερυθρόλευκες» από τα πρώτα λεπτά απέκτησαν πολύ σημαντική διαφορά, την οποία αύξαναν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, για να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με το εκπληκτικό 51-21!

Παρά την διαφορά των 30 πόντων, που είχαν αποκτήσει οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη από το πρώτο μέρος, στο τρίτο δεκάλεπτο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και η λήξη του τις βρήκε να προηγούνται με 77-39!

Οι όμορφες συνεργασίες συνέχισαν να βγαίνουν με τρομερή συνεχότητα, για να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα η αναμέτρηση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η κόρνα της γραμματείας βρήκε τον Θρύλο να θριαμβεύει με το εντυπωσιακό 93-58 μέσα σε πραγματική αποθέωση!:

Πλέον, ο Θρύλος  θα πάει την επόμενη αγωνιστική στη Σλοβακία, την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να κερδίσει την Γκουντ Έιντζελς και να περάσει εκείνος ως δεύτερος από τον όμιλο του Eurocup.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button