Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δένουν» κι αρέσουν!

Εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ του Ολυμπιακού έχουν συνθέσει στα τελευταία ματς πρωταθλήματος οι Αλεξί Ρομαό και Θανάσης Ανδρούτσος.

 

Αντικείμενο συστηματικής μελέτης αποτελεί ο φετινός Ολυμπιακός από κάθε άποψη.

Οι σαρωτικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο πέρασμα των δύο τελευταίων χρπονικά μεταγραφικών περιόδου όσον αφορά τις προσφαιρέσεις του ρόστερ έχουν επιφέρει πολλές και καταλυτικές διαφοροποιήσεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Αυτό το ντόμινο αλλαγών, με αποκορύφωμα την μετακίνηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας έχει επιφέρει ένα νέο δίδυμο στον άξονα και συγκεκριμένα στα χαφ, το οποίο δείχνει να αποδίδει εξαιρετικά στια δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες του Ολυμπιακού απέναντι σε Ηρακλή (3-0) και Λάρισα (2-0) αντίστοιχα.

Ο λόγος για την αρμονική συνύπαρξη των Αλεξί Ρομαό και Θανάση Ανδρούτσου. Δύο παικτών, στους οποίους δείχνει να ποντάρει πάρα πολλά ο Πάουλο Μπέντο ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο μεν Τογκολέζος στα δύο αυτά παιχνίδια, όπου πήρε φανέλα βασικού αποδείχθηκε σε μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τους «ερυθρόλευκους» στην νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου. Μεθοδικός, καταλυτικός και «αθόρυβος» συνέβαλε καταλυτικά στην βελτίωση της εν γένει ανασταλτικής λειτουργίας των Πειραιωτών.

Όσον αφορά τον Θανάση Ανδρούτσο, τα σχόλια περιττεύουν! Ο 19χρονος μέσος, ο οποίος απέναντι στην Λάρισα πανηγύρισε το πρώτο του επίσημο γκολ με τα «ερυθρόλευκα» ξέχωρα από την εκπληκτική του απόδοση, η οποία τον ανέδειξε MVP, δείχνει να «δένει » αρμονικά με τον Αλεξί Ρομαό στον άξονα, αγωνιζόμενος ως «οκτάρι» προκαλώντας την εύλογη ιακνοποίηση του Πάουλο Μπέντο!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button