ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γουστάρουμε να μας κάνετε να γουστάρουμε

Mετά την απόλαυση τεσσάρων αστέρων  μπορώ να επιστρέψω στη βάση μου ,να πιω τα μοχίτο μου και να περιμένω την ΜπασακΣεχίρ ή τη Μπέρνλι για τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ ,γιατί το βλέπω δύσκολο οι Ελβετοί να μας κάνουν ανατροπή. Γράφει ο Redistas 

Ηταν μία ωραία βραδιά από αυτές που γουστάρουμε, που τρελαινόμαστε, που φεύγουμε γεμάτοι από το γήπεδο. Βέβαια ,μόλις ο διαιτητής σφυρίξει λήξη  και τα φώτα πέσουν, τότε σκέφτεσαι, σου έρχονται πράγματα στο νου και λες απλά, ότι η ομάδα χρειάζεται και άλλους παίκτες. Θέλει ένα ακόμα παίκτη στα χαφ(λογικά Γκιγιέρμε), πλάι στο Νάτχο, θα έλεγα ότι θέλει ένα ακόμα στόπερ γιατί δεν τρελαίνομαι με τον Μιράντα, αν και δεν ήταν κακός,γιατί το δίδυμο με Βούκοβιτς μου μοιάζει αργό.

Θέλεις σίγουρα ένα φορ και μία ακόμα σφαίρα στη γραμμή.  Σας είχα πεί ότι η ομάδα θέλει τη στήριξη μας και να της δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται.  Δείτε ομαδάρες με μπάτζετ, όπως πχη Γιουνάιντεντ και η γκρίνια πάει σύννεφο. Και με γκρίνια δεν πας πουθενά. Στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν.

Εγώ ρε μάγκες έπαθα πλάκα με τον Ποντένσε. Καρσιλαμά τους χόρεψε τους Ελβετούς.Κια μου φάνηκε σαν να έπαιζε “σβηστός”. Δεν τον έπιανες με τη μπάλα στα πόδια και όταν άνοιγε σπριντ οι άλλοι τον κοιτούσαν σαν χαζοί.  Ενα άλλο μεγάλο πράγμα που το είχα γράψει και για το μπάσκετ είναι οι Ελληνες . Αυτοί που πονάνε τη φανέλα, που “νιώθουν” τι σημαίνει Ολυμπιακός.  Εβλεπες τον Λάζαρο  να τρέχει πάνω-κάτω, έβλεπες τον Φορτούνη ανανεωμένο , τον Μπουχαλάκη, τον Γιαννιώτη, τον Τσιμίκα δικό μας παιδί.  Μετά Τοροσίδης-Φέτφα. Παίκτες που έχουν μπολιαστεί με τη φανέλα και την αγαπάνε. Ο κόσμος τους αποθέωσε. Καλοί οι ξένοι αλλά δεν θέλω να ακούω στα πανηγυρικά το “Καμπεόνες -Καμπεόνες”. Ας ακούσουμε το “Είμαστε πια Πρωταθλητές-Ερχονται άλλες εποχές ” του Πορτοκάλογλου.

Και ο κόσμος ήταν εκεί όμως. Θα είναι ακόμα περισσότερος στο επόμενο. Είπαμε .Μας έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί. Πόσο μάλλον όταν έχουμε παίκτες που γουστάρουν τη φανέλα και όταν έχουμε ένα ηγέτη που είναι οπαδός και τρελαίνεται για την ομάδα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button